'Samen zijn we niet alleen'! Gratis online hulpverlening

Terug naar overzicht

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Voel je je soms eenzaam? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor?

Wij zijn een groep enthousiaste lichaamsgerichte/bewegingstherapeuten in opleiding die aandachtig willen luisteren naar wat nu nodig is voor jou. We staan helemaal klaar om gratis via videocall naar jouw noden te luisteren. Zeker zolang de lockdown maatregelen gelden, bieden we deze mogelijkheid aan. Want samen zijn we niet alleen!

Gedurende een halfuur willen we samen met jou kijken naar wat ondersteunend kan zijn. Daarbij delen we graag onze kennis van lichaamsgerichte oefeningen. Dit zijn oefeningen rond adem-en lichaamsbewustzijn, ontspanning, recuperatie, stressreductie…

Hoe? Heel simpel. Klik door naar 'Datum en Inschrijving' en vul onderaan de pagina je gegevens in. Wij nemen vervolgens contact op met jou en plannen een afspraak in. Tot dan!

#blijfinuwlijf

Meer info en Inschrijven

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Kijk bij 'Samen zijn we niet alleen'

x