Nieuw! Workshops Yoga & Healthy Cooking

Terug naar overzicht

Wat je ook doet, jouw levensstijl bepaalt de kwaliteit van jouw leven.

Deze workshops combineren Yoga met gezond en evenwichtig koken. Want daarin ligt de sleutel om een gelukkiger, energieker en gezonder leven te kunnen leiden.

Wil jij zowel mentaal als fysiek sterker in het leven staan, waardoor je meer in balans bent en het leven als iets wonderbaarlijks zal ervaren? Heb je een gezonde mentaliteit en wil je ook graag snelle veganistische gezonde maaltijden leren koken? Sluit je dan aan.

Er zijn in totaal 6 workshops waaraan je kunt deelnemen. Elke workshop bestaat uit 2 yogalessen en een kookworkshop en heeft een ander thema. 

Een workshop duurt 7 uur en gaat door op zondagen in het centrum van AgapeBelgium. Je kan de workshops apart volgen.

Yoga (Stijn Verschoore)

Yoga oefeningen houden het lichaam gezond, ze verlengen en versoepelen de spieren, stimuleren de organen, geven zuurstof aan het organisme, zorgen voor een mooie lichaamshouding en brengen gedachten en emoties tot rust. Yoga helpt mee aan het groeiend lichaamsbewustzijn.

Yoga leert ons de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen om daarmee de vereniging met de ‘bron’ te versterken. Wie ben ik? Weten wie je bent en wat je hier doet op aarde.

Yoga werkt zeer goed om stress te reduceren, en om ons te wapenen tegen kwaaltjes en ziektes. Er zijn genoeg wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat het immuunsysteem veel sterker wordt. De balans tussen lichaam en geest wordt beter waardoor de energie meer stroomt. Als gevolg ervaren we meer levensenergie en vreugde in ons leven.

Elke workshop biedt een bepaald thema yoga aan. Zo zijn er zomer en winteryoga, yoga met gezinnen, power yoga, yoga voor innerlijke rust en ZEN yoga.

Healthy Cooking Class (Sukaina Mohamed)

Waarom is voeding zo belangrijk? Het is de brandstof voor ons lichaam. Wat we eten en drinken bepaalt hoe we functioneren en hoe we ons voelen.

Leer hoe je eenvoudige Indiase en multiculturele gerechten kookt met de beste ingrediënten, boordevol voedingsstoffen, smaken en goedheid!
In elke workshop leren we koken met Indische basiskruiden en hoe ze te gebruiken, wat de gezondheidsvoordelen zijn en hoe we moeten koken met kruiden om de echte smaken naar boven te brengen.

Leer hoe je eenvoudige maaltijden vol van voedingsstoffen kunt maken, boordevol smaak en vitamine, gebruik makend van superfoods en verse linzen en bonen.
We zullen tijdens elke workshop onze eigen ghee en lichte kruidenmixen maken om unieke gerechten te creëren.

Elke deelnemer ontvangt in elke workshop een kruidenbox met daarin alle specerijen die we zullen gebruiken, samen met een bundel van recepten die we in de workshops gaan koken, zodat je ze thuis verder kunnen maken. En wat je gekookt hebt, neem je gewoon mee naar huis.

Alle workshops zitten boordevol gezondheids- en kooktips.

Download de brochure voor meer informatie.

Stijn Verschoore & Sukaina Mohamed

Coördinator

Stijn Verschoore & Sukaina Mohamed

Meer info en Inschrijven

©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Kijk bij 'Samen zijn we niet alleen'

x