Online reeks Bewegen als antwoord: Bartenieff Fundamentals

De essentie van het “leven” is bewegen.

24 september tot 29 oktober 2020 Online
Lessenreeks 6 trainingen
€ 150 Excl. catering | Incl. BTW
Terug naar overzicht

Bartenieff Fundamentals verwijst naar de mogelijkheid van ons lichaam om persoonlijke gewaarwordingen dynamisch te ervaren, te hanteren en in beweging te brengen.

De essentie van het “leven” is bewegen.

Bewegen is daarom een belangrijke ingang voor bewustwording. Bewust worden van patronen waar we ons zelf in nestelen zowel in de manier waarop we ons denken, ons voelen, onze intuïtie en onze handelingen ervaren en uiten.

Bewegen creëert een mogelijkheid om deze patronen te verruimen en te verdiepen. Bewegen maakt letterlijk en figuurlijk veranderingen en verschuivingen mogelijk binnen onze denkpatronen en hoe we onze emoties ervaren, reguleren en uiten. Bewegen geeft de mogelijkheid om te zorgen voor ons lichaam om onze bewegingen af te stemmen op ons natuurlijk ritme. Bewegen maakt onze intuïtie weer bewust en inzetbaar.

De ochtendreeks is een ervaringsgerichte workshop. De directe ervaring van bewegen staat centraal. Bartenieff corrigeerde niet haar patiënten of studenten in de aangereikte bewegingen, ze liet de deelnemers (her)ervaren wat voor ieder mens in brede vorm Fundamenteel is.

Bartenieff Fundamentals richten zich o.a. op het opheffen van spanningen, het vergroten van lichaams- en adembewustzijn en het herwinnen van lichaamsexpressie en beweeglijkheid. Op deze manier wint elke deelnemer aan ontspanning, zelfzekerheid en bewustzijn.

 

Meer info over Bartenieff Fundamentals ? Klik hier.

Praktische informatie
Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

Praktische informatie

Begeleiding

Stephanie de Bruijckere

Data

6 donderdagochtenden van 9u30 tot 11u30.
24 sept & 1-8-15-22-29 okt 2020. 

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-resistent.

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

De lessen worden online gegeven. Kan je er een bepaalde dag niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt na elke les een link waar je de lessen nadien kan (her)bekijken.

Inschrijving is noodzakelijk om de link te ontvangen.

Benodigdheden

Je krijgt een informerende brief na inschrijving toegestuurd.

Kostprijs

€150 (incl. BTW)


Locatie

Online

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie