Inner Health Yoga & Cooking Class

Healthy Body, Healthy Spirit

25 oktober 2020  |  9:30 - 16:30 Koolskamp
1 dag
€ 115 Incl. catering | Incl. BTW
Terug naar overzicht

Wat je ook doet, jouw levensstijl bepaalt de kwaliteit van jouw leven.

Deze workshops combineren Yoga met gezond en evenwichtig koken. Want daarin ligt de sleutel om een gelukkiger, energieker en gezonder leven te kunnen leiden.

Wil jij zowel mentaal als fysiek sterker in het leven staan, waardoor je meer in balans bent en het leven als iets wonderbaarlijks zal ervaren? Heb je een gezonde mentaliteit en wil je ook graag snelle veganistische gezonde maaltijden leren koken? Dan is dit iets voor jou.

De workshops 'Healthy Body, Healthy Spirit' bestaan uit twee yogaklassen gecombineerd met een gezonde kookworkshop. Elke workshop werkt rond een ander thema. Het thema van deze eerste workshop is 'Inner Health Yoga & Healthy Cooking Class'.

Yoga voor innerlijke rust
Hier gaan we op een dieper niveau naar die innerlijke rust, we richten ons op het tot rust brengen van ons zenuwstelsel, innerlijke rust en vrede zijn hier de sleutel.

Snelle & Gezonde eenpansgerechten
In deze workshop leer je gemakkelijke recepten maken waarbij we een volledige maaltijd bereiden in één pan.

Gerechten zoals Pillow rice, veggie/vegan stoofpotjes, wok waarbij we heel wat indische kruiden
gebruiken die je lichaam en geest helpen in balans brengen, waardoor je meer rust zal ervaren.

Praktische informatie
Stijn Verschoore & Sukaina Mohamed

Coördinator

Stijn Verschoore & Sukaina Mohamed

Praktische informatie

Datum: zondag 25 oktober 2020

Van 9u30 - 16u30

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-resistent en gaat door (dit aanbod is integraal overdraagbaar via live e-learning, wat enkel zal gedaan worden bij een nieuwe lockdown).

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

Stijn Verschoore

De Yogalessen worden gegeven door Lifestyle & Yoga Coach Stijn Verschoore van ‘Bewust Welzijn’. 

“Mijn passie voor gezondheid is iets die mij zeer nauw aan het hart ligt. Die interesse en zoektocht is er gekomen na jarenlang zelf symptomen gehad te hebben waarvan ik de oorzaak niet kende. Yoga is op mijn pad gekomen en betekende veel voor mij, waardoor ik mij er verder in verdiept heb. Dit was de start van grote veranderingen in mijn leven. Daarom heb ik een professionele yoga en ayurvedische opleiding gevolgd in India, om mij op die manier verder te verdiepen in de essentie van yoga en ayurveda. Mijn leven is getransformeerd nadat ik begon te luisteren en te investeren in mezelf. Het creëren en bewust worden van een goede mindset, gezonde voeding, gezond bewegen en ontspanning zijn volgens mij de belangrijkste pijlers om een gelukkig en gezond leven te leiden.”

Sukaina Mohamed

De kookworkshops worden verzorgd door Indisch traiteur Sukaina Mohamed van ‘Ruhi’z’.

“Laat jouw smaakpapillen een plezierreisje maken! Ik breng klassieke en moderne Indische recepten tot leven, voor jouw eigen ogen. Ik ben onder meer gespecialiseerd in het snel en simpel koken van Indische recepten. Leer de voordelen van het koken met Indische kruiden en hoe ze in de juiste verhouding te gebruiken. Ik leer je hoe je met kennis en vertrouwen deze recepten ook in jouw eigen keuken kunt maken. Ik zal de simpelste manier om Indisch te koken uitleggen. Vol van smaak en gezonde ingrediënten, maar zonder gedoe.”

Kostprijs

€115 (incl. BTW). Inclusief 2 yogasessies, ingrediënten en kruidenbox.


Locatie

AgapeBelgium
Oude Heirweg 60
8851 Koolskamp

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2020 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Kijk bij 'Samen zijn we niet alleen'

x