Reduceer stress en spanning: Online reeks 'Bewegen als antwoord'

De essentie van het “leven” is bewegen.

20 april tot 25 mei 2021 Online
Lessenreeks 6 trainingen
€ 150 Excl. catering | Incl. BTW
Terug naar overzicht

Heb je stress, zit je niet goed in je vel of ben je de verbinding met je eigen lichaam kwijt? In deze online ochtendreeks helpen we jou! 

De essentie van het “leven” is bewegen.

Bewegen is daarom een belangrijke ingang voor bewustwording. Bewust worden van patronen waar we ons zelf in nestelen zowel in de manier waarop we ons denken, ons voelen, onze intuïtie en onze handelingen ervaren en uiten.

Bewegen creëert een mogelijkheid om deze patronen te verruimen en te verdiepen. Bewegen maakt letterlijk en figuurlijk veranderingen en verschuivingen mogelijk binnen onze denkpatronen en hoe we onze emoties ervaren, reguleren en uiten. Bewegen geeft de mogelijkheid om te zorgen voor ons lichaam om onze bewegingen af te stemmen op ons natuurlijk ritme. Bewegen maakt onze intuïtie weer bewust en inzetbaar.

De ochtendreeks is een ervaringsgerichte workshop. De directe ervaring van bewegen staat centraal. Bartenieff corrigeerde niet haar patiënten of studenten in de aangereikte bewegingen, ze liet de deelnemers (her)ervaren wat voor ieder mens in brede vorm Fundamenteel is.

In deze workshop, bestaande uit 6 maandagochtenden, gaan we aan de slag met herstellende bewegingsoefeningen voor lichaam en geest met een ont-stressend, ont-spannend, ont-ladend, ont-vouwend en ont-luikend effect.

Kan je je niet elke maandag vrij maken? Geen probleem, je krijgt een link naar de opnames zodat je de oefeningen thuis zelf kan doen!

Bartenieff Fundamentals richten zich o.a. op het opheffen van spanningen, het vergroten van lichaams- en adembewustzijn en het herwinnen van lichaamsexpressie en beweeglijkheid. Op deze manier wint elke deelnemer aan ontspanning, zelfzekerheid en bewustzijn.

 

Meer info over Bartenieff Fundamentals ? Klik hier.

Praktische informatie
Stephanie de Bruijckere

Coördinator

Stephanie de Bruijckere

+32 498 10 76 34

Praktische informatie

Begeleiding

Stephanie de Bruijckere

Data

6 dinsdagochtenden van 9u30 tot 11u30.

20, 27 april & 4, 11, 18 & 25 mei 2021

Covid-19

Alle opleidingen en trainingen kunnen we categoriseren als ‘corona-proof’ of ‘corona-resistent’. Opleidingen die corona-proof zijn, gaan door mits toepassing van strikte veilligheidsmaatregelen. Corona-resistent betekent dat wij ernaar streven dat een opleiding altijd zal kunnen plaatsvinden, ook als we opnieuw in lockdown gaan. 

Deze workshop is corona-resistent.

De concrete Covid-19 maatregelen die zullen genomen worden, kan je hier lezen: https://www.agapeacademy.be/nl/nieuws-en-publicaties/30/covid-19-richtlijnen

De lessen worden online gegeven. Kan je er een bepaalde dag niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt na elke les een link waar je de lessen nadien kan (her)bekijken.

Inschrijving is noodzakelijk om de link te ontvangen.

Benodigdheden

Je krijgt een informerende brief na inschrijving toegestuurd.

Kostprijs

€150 (incl. BTW)


Locatie

Online

Inschrijven

De informatie die je hieronder invult zal gebruikt worden op officiële documenten.

Persoonlijke informatie


Adresgegevens


Uw vraag, opmerking of suggestie

Facturatiegegevens


©2021 Agape Belgium | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Juridische informatie

Heb jij het ook moeilijk in deze speciale tijden? Heb je nood aan een babbel en een luisterend oor? Wij bieden nu gratis online advies aan. Kijk bij 'Samen zijn we niet alleen'

x